Menulijst april/mei
Regels voor opgave: Gelieve uiterlijk op de voorgaande vrijdag aan te geven of u wenst deel te nemen aan de maaltijd op maandag, dinsdag en woensdag, en uiterlijk op woensdag als u wilt deelnemen op donderdag en vrijdag. Afmelden op de dag dat je mee wil eten moet voor 13.00 uur en
met een goede reden. Na 13.00 uur afmelden betekent betalen.
Week 17 Donderdag 24 april: Tonijn-quiche met groene salade Vrijdag 25 april: Gekookte aardappelen, spruiten, karbonade Week 18Maandag 28 april Macaroni Dinsdag 29 april Patat, kip en zelfgemaakte appelmoes Woensdag 30 april Stamppot andijvie met saucijs. Donderdag 1 mei Andijvieschotel Vrijdag 2 mei Bami met saté en kroepoek Week 19Maandag 5 mei gesloten i.v.m. Bevrijdingsdag Dinsdag 6 mei Burrito met gehakt en groente Woensdag 7 mei Gekookte aardappels, sperziebonen en karbonade Donderdag 8 mei Ravioli met vleesvulling, ricotta en mozzarella Vrijdag 9 mei Mie met kip en zoetzure saus Week 20Maandag 12 mei Preischotel met gehakt Dinsdag 13 mei Tagliatelle met roomsaus en kip Woensdag 14 mei Krieltjes met witlofsalade en kipcordonbleu Donderdag 15 mei Pastaovenschotel met gehakt en groenten Vrijdag 16 mei Aardappel, broccoli met groentesaus en gehaktbal Week 21Maandag 19 mei Aardappelschijfjes, sla en slavink Dinsdag 20 mei Babi pangang met rijst, atjar en kroepoek Woensdag 21 mei Stamppot spruitjes met spekjes en rundersaucijs Donderdag 22 mei Risotto met champignons en chipolataworstjes Vrijdag 23 mei Aardappel, rode kool-appel met speklap Week 22Maandag 26 mei Macaroni met ham en courgette Dinsdag 27 mei Stamppot andijvie met zongedroogde tomaat, pesto en rookworst Woensdag 28 mei Bloemkool ovenschotel Donderdag 29 mei gesloten i.v.m. hemelvaart. Vrijdag 30 mei Broodje hamburger met friet en sla
|