Menulijst april/mei

 

Regels voor opgave:

Gelieve uiterlijk op de voorgaande vrijdag aan te geven of u wenst

deel te nemen aan de maaltijd op maandag, dinsdag en woensdag,

en uiterlijk op woensdag als u wilt deelnemen op donderdag en

vrijdag.

Afmelden op de dag dat je mee wil eten moet voor 13.00 uur en

met een goede reden.  Na 13.00 uur afmelden betekent betalen.  

 

 

Week 17

Donderdag 24 april: Tonijn-quiche met groene salade

Vrijdag 25 april: Gekookte aardappelen, spruiten, karbonade

 

Week 18

Maandag 28 april Macaroni

Dinsdag 29 april Patat, kip en zelfgemaakte appelmoes

Woensdag 30 april Stamppot andijvie met saucijs.

Donderdag 1 mei Andijvieschotel

Vrijdag 2 mei Bami met saté en kroepoek

 

Week 19

Maandag 5 mei gesloten i.v.m. Bevrijdingsdag

Dinsdag 6 mei Burrito met gehakt en groente

Woensdag 7 mei Gekookte aardappels, sperziebonen en karbonade

Donderdag 8 mei Ravioli met vleesvulling, ricotta en mozzarella

Vrijdag 9 mei Mie met kip en zoetzure saus

 

Week 20

Maandag 12 mei Preischotel met gehakt

Dinsdag 13 mei Tagliatelle met roomsaus en kip

Woensdag 14 mei Krieltjes met witlofsalade en kipcordonbleu

Donderdag 15 mei Pastaovenschotel met gehakt en groenten

Vrijdag 16 mei Aardappel, broccoli met groentesaus en gehaktbal

 

Week 21

Maandag 19 mei Aardappelschijfjes, sla en slavink

Dinsdag 20 mei Babi pangang met rijst, atjar en kroepoek

Woensdag 21 mei Stamppot spruitjes met spekjes en rundersaucijs

Donderdag 22 mei Risotto met champignons en chipolataworstjes

Vrijdag 23 mei Aardappel, rode kool-appel met speklap

 

Week 22

Maandag 26 mei Macaroni met ham en courgette

Dinsdag 27 mei Stamppot andijvie met zongedroogde tomaat, pesto en rookworst

Woensdag 28 mei Bloemkool ovenschotel

Donderdag 29 mei gesloten i.v.m. hemelvaart.

Vrijdag 30 mei Broodje hamburger met friet en sla